Bågø Havn

Bågø Havn

Bågø Havn er en af Assens Kommunes lystbådehavne. Havnen ligger på Bågø i Lillebælt og består af et ca. 90 m langt og ca. 85 bredt bassin samt et færgeleje.
Dybder: Dybden i indsejlingen 3,0 m og i havnen 3,0-2,5 m.
Største skibe der kan besejle havnen: Længde ca. 25 m, bredde 6 m og dybgang 2,5 m.

Spørgsmål vedrørende faste bådpladser kan rettes til Assens Havn alle hverdage fra 8.00 til 12.00 på Tlf.: 64713165, eller på mail: assenshavn@assens.dk.
Spørgsmål vedrørende daglig drift rettes til Tlf.: 23 95 48 90

Havnens faciliteter er åbne fra 1 April til 1 oktober.

Bågø Havn på MarinaGuide.dk

Bågø Havn på Havneguide.dk

Du kan leje værelser på Bågø her

Bågø Havn på Den Danske Havnelods

Kort info om Bågø

Bågø ligger i Lillebælt ca en 1/2 times sejlads fra Assens på Fyn.. Bågø er en udpræget landbrugsø - ca halvdelen af øen er opdyrket. til trods for dette, er der masser af natur. Bågø er oplagt til endags tur, men hvis man elsker natur, ro og harmoni kan man let få flere dage til at gå på øen. Der er flere muligheder for overnatning på øen: Campingplads ved havnen, leje af øens naturskole til skoleophold eller til festlige arrangementer, og muligheder for at leje sommerhuse i forskellige prisklasser. Der er en udmærket lille lystbådehavn ved færgelejet, og der er en kiosk, som har sommeråbnet. Større indkøb kan foretages i Assens som er en driftig handelsby, med alle slags butikker.

Øen er også kendt for sin fine badestrand nær havnen, og de fine muligheder for strandfiskeri fra især den vestlige kyst.

Det højeste punkt på Bågø er bare 8 meter over vandoverfladen, men har på trods af det, en flot udsigt ud over Lillebælt. Bågø har store engarealer med to store indsøer. Det giver et rigt fugleliv, som tydeligt høres over hele øen, især i yngletiden. Af de mange ynglefugle er grågåsen den fornemste. Derudover er der mange fiskehejrer og musvåger, samt store hare- og fasanbestande, som årligt jages under en stor fællesjagt. Langs kysten er der rige muligheder for strandfiskeri.

 

Vigtig meddelelse

Skibsfører læs dette

Important notice

Captains read this

Wichtige mitteilung

Schiffsführer lesen sie dies

FR -RUS

FAL 5

FAL 6