Skip til hoved indholdet
    Hjem Baagø Havn Info om Bågø

Info om Bågø

Bågø ligger i Lillebælt ca en 1/2 times sejlads fra Assens på Fyn.. Bågø er en udpræget landbrugsø - ca halvdelen af øen er opdyrket. til trods for dette, er der masser af natur. Bågø er oplagt til endags tur, men hvis man elsker natur, ro og harmoni kan man let få flere dage til at gå på øen. Der er flere muligheder for overnatning på øen: Campingplads ved havnen, leje af øens naturskole til skoleophold eller til festlige arrangementer, og muligheder for at leje sommerhuse i forskellige prisklasser. Der er en udmærket lille lystbådehavn ved færgelejet, og der er en kiosk, som har sommeråbnet. Større indkøb kan foretages i Assens som er en driftig handelsby, med alle slags butikker.

Øen er også kendt for sin fine badestrand nær havnen, og de fine muligheder for strandfiskeri fra især den vestlige kyst.

Det højeste punkt på Bågø er bare 8 meter over vandoverfladen, men har på trods af det, en flot udsigt ud over Lillebælt. Bågø har store engarealer med to store indsøer. Det giver et rigt fugleliv, som tydeligt høres over hele øen, især i yngletiden. Af de mange ynglefugle er grågåsen den fornemste. Derudover er der mange fiskehejrer og musvåger, samt store hare- og fasanbestande, som årligt jages under en stor fællesjagt. Langs kysten er der rige muligheder for strandfiskeri.

Assens Havn
Nordre Havnevej 12
5610 Assens

Tlf.:    

  • Baagø Færgen (+45) 64 71 41 42 
  • Assens Havn (+45) 64 71 31 65

Nyttige links